Kvalitet | Personlighed | Fleksibilitet

Et nyt specialdesignet køkken fra Solheim Kitchen med indbygget tryghed og fleksibilitet 

Drømme kan godt gå i opfyldelse. Og de behøver ikke at koste en formue. Vi giver dig råd til at drømme om et nyt specialdesignet køkken. Hos Solheim Kitchen findes der ingen begrænsninger. Alt kan lade sig gøre.

Totalløsning, halvfabrikat eller skræddersyet nyt specialdesignet køkken

Uanset om du skal have lavet et helt rum, have lavet fronter til halvfabrikat, eller få et fuldfærdigt specialdesignet køkken, så kan vi hjælpe dig. Det er en stor beslutning at vælge et nyt køkken. Derfor er en af vores vigtigste opgaver at give dig fuld tryghed, sparring og tid i processen med at vælge et nyt køkken. Typisk vil vores første møde være hjemme hos dig, så vi sammen kan finde frem til, hvad der er vigtigt for dig.

Personlighed og kvalitet: Nyt specialdesignet køkken

Med et nyt specialdesignet køkken kan du få det præcis, som du vil have det. VI finder sammen frem til materialevalg, placering og tegner dit drømmekøkken i fællesskab. Og du er med hele vejen. Hos os er det nemlig vigtigt, du føler dig tryg i hele processen.

Diverse cases


Inspiration til drømmekøkkenet: Røget eg, grønt marmor og plads til fester og gæster
Detaljer og drømme: Bliv inspireret i unikt køkken med havudsigt
Skræddersyet garderobe: Walk-in i en drøm af et unikt designet skab
Lige så overkommeligt som et IKEA-køkken: Et nyt personligt køkken behøver ikke koste en formue
Inspiration til nyt badeværelse: Gennemtænkt opbevaring i en wellness-drøm
Skabe i rum med skråvægge: Få plads til det hele med et indbygningsskab
Nyt køkken? Et klassisk hvidt køkken med gennemtænkte løsninger holder altid

Fra gulv til loft: Totalløsning med indbygget tillid

Det kan også være, du skal have lavet et helt køkken/alrum. Eller at hele rummet til køkkenet skal have en overhaling indenom. Det klarer vi også. Og i denne proces kommer vi hele vejen rundt om alt fra gulv til farve på vægge udover dit køkken.

Få råd til mere: Halvfabrikat med personlig fleksibilitet

Et køkken behøver ikke koste en formue. Vi kan enten hjælpe dig med at friske dit nuværende køkken op ud fra det korpus, det har. Og vi kan også finde et nyt korpus i fællesskab og derfra gøre dit drømmekøkken personligt og fleksibelt.

Uanset hvad du har behov for, er der ingen opgave, der er for stor eller lille for Solheim Kitchen. Vi er altid klar til at hjælpe. Vi glæder os til at høre fra dig.

SOLHEIM KITCHEN

Lasse Solheim 
 
Showroom 
Åboulevard 10
Kun efter aftale