Skip to main content

Skræddersyet garderobe: Walk-in i en drøm af et unikt designet skab

En skræddersyet garderobe giver dig mest mulig fleksibilitet til at få produceret et unikt og gennemtænkt skab på mål, som passer perfekt ind i dit hjem. Her kan du gå på opdagelse og blive inspireret i en drøm af et lækkert walk-in-closet.

En skræddersyet garderobe behøver ikke koste en formue, selvom den ligner en million. I denne case på Frederiksberg har vi bygget en drøm af et walk-in-closet med et billigt korpus i sort, som holder prisen nede. På den måde kan du få råd til at drømme stort.

Og det er netop, hvad indretningsekspert Cristina Vising her har gjort. Hun drømte om et walk-in-closet i forbindelse med soveværelset, der på samme tid skulle være smukt og passe ind til resten af hendes hjem, mens det samtidig også skulle give et hurtigt og nemt overblik over alt tøj.

Derfor har Cristina Vising valgt røgfarvet glas omgivet af mørkbejdset røget eg, som er blevet speciallavet.

Det skaber en smuk og overskuelig ramme om tøjet, som bliver en del af indretningen. Kabinetterne er holdt i mørke nuancer indvendigt, så fronterne træder mest muligt frem i udtrykket.

LÆS OGSÅ: Fem gode grunde: Derfor skal du vælge et snedkerkøkken

I midten af rummet er der opbygget en ø med svævende sokkel med skuffer. De er magnetinddelt, så Cristina Vising selv kan indrette og ændre inddelingen af skufferne efter behov.

En anden lækker feature i det smukke walk-in-closet er lyset. Det kan nemlig dæmpes, så rummet også kan se hyggeligt ud om aftenen og på den måde blive en integreret del af boligen i stedet for bare at være et skab.

Vil du høre mere om en skræddersyet garderobe? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe dig.