Skip to main content

Inspiration til nyt badeværelse: Gennemtænkt opbevaring i en wellness-drøm

Leder du efter inspiration til nyt badeværelse? Et nyt badeværelse er ikke bare en investering i livet. Det er også en investering i dig selv. Se med her, hvor praktik og opbevaring går op i en højere velvære-enhed med en drøm af et wellness-badeværelse fyldt med gennemtænkte løsninger.

Uanset om du bare kigger på lidt inspiration til nyt badeværelse, skal have en totalløsning til et nyt badeværelse eller elementer dertil, så kan vi hjælpe dig.

Vi har netop hjulpet indretningsekspert Cristina Vising med at komme helt i mål med sin wellness-drøm af et badeværelse på Frederiksberg.

For Cristina Vising var det nemlig vigtigt med et åbent rum med plads til at leve, være og nyde. Derfor ville hun gerne have så få skabe som muligt med maksimal opbevaring. Dem har vi selvfølgelig skræddersyet til badeværelset.

Med inddelinger i alle skuffer under vaskene, bliver opbevaringspladsen udnyttet optimalt. Det gør, at rummet ellers kan fremstå enkelt. Og de mørkbejdsede kabinetter i røget eg giver en smuk og naturlig kontrast til messing, marmor og fliserne, som er leveret i samarbejde med Flise Bent.

LÆS OGSÅ: Inspiration til drømmekøkkenet: Røget eg, grønt marmor og plads til fester og gæster

Det store badeværelse på første sal var tidligere en gammel stue. Der blev efterfølgende lavet en dør fra soveværelset og ind til det nye badeværelse. Her blev der plads til to badekar. En sjov ide, som Cristina syntes, det store rum lagde op til. For at køre stilen ud, er der ligeledes to brusere og to håndvaske. Det gør, at her kan man virkelig nyde livet.

I brusesektionen tilfører et røgfarvet spejl varme til rummet. Og i selve brusenichen er der også smukke detaljer i form af messingarmatur og marmorflader på vægge og gulv. Både fliser og sæbebeholder i marmor har Cristina selv designet.

Her i billedgalleriet kan du gå på opdagelse og finde masser af inspiration til nyt badeværelse.