Skip to main content

Nyt køkken? Et klassisk hvidt køkken med gennemtænkte løsninger holder altid

Et unikt og nyt køkken koster hos os ikke mere end hos de gængse køkkenproducenter. Til gengæld får du opfyldt alle dine drømme med gennemtænkte løsninger. Her kan du gå på opdagelse og finde inspiration i et klassisk hvidt køkken. Det holder nemlig altid.

Totalløsning, halvfabrikat eller skræddersyet nyt køkken. Vi kan klare det hele. Fra gulv til loft.

Det er netop, hvad vi har gjort i denne smukke og klassiske københavnerlejlighed, som Solheim Kitchen har totalistandsat.

Køkkenet kommer med standardelementer, der holder prisen nede. Det gør, at vi kan konkurrere med mange almindelige køkkenproducenter.

De hvide grebsfri fronter holder altid og er et klassisk valg til nyt køkken. Her har vi gennemtænkt opbevaringspladsen ved at bruge gangareal til højskabe. Det gør, at lyset kan flyde ind i den smukke lejlighed, mens alle hårde hvidevarer er gemt væk.

LÆS OGSÅ: Inspiration til nyt badeværelse: Gennemtænkt opbevaring i en wellness-drøm

Bordpladen er specialfremstillet i bambus med planlimet vask. En bordplade i bambus giver et lækkert organisk look i køkkenet. Og så er bambus faktisk stærkere end mange andre træsorter, let at gøre ren og dermed virkelig velegnet som bordplade.

Bordpladen spiller også smukt sammen med plankegulvene i egetræ. Sammen giver træet varme til det klassiske køkken.

Og for at understrege både det klassiske køkken og den klassiske københavnerlejlighed specialproducerede vi også høje, hvide paneler, der i den grad er med til at fremhæve lejlighedens historie.

Her i billedgalleriet kan du finde en masse inspiration. Og er du på udkig efter et nyt køkken, så skal du endelig kontakte os. Vi er altid klar.