Skip to main content

Hvilke fordele er der ved microcement? Bliv klogere og få inspiration til nyt badeværelse

De senere år er microcement blevet et yderst populært valg i de danske hjem. Og med god grund. Men hvilke fordele er der ved microcement? Og er der noget, du skal være særligt opmærksom på. Bliv klogere og få inspiration til nyt badeværelse lige her.

Hvilke fordele er der ved microcement? Det spørgsmål får vi ofte i Solheim Kitchen.

Det er nemlig blevet et yderst populært materiale de senere år. Og med god grund. Det er nemlig både slidstærk, let at vedligeholde og kommer i alle mulige farver.

Vi har netop været med til at lave et badeværelse, hvor grå microcement skaber et enkelt og lækkert udtryk på væggene i hele rummet, mens der er marmorfliser på gulvet, grå badeværelsesskabe og en lækker sort vandhane fra Kuma, der understreger udtrykket.

LÆS OGSÅ: Fem gode grunde: Derfor skal du vælge et snedkerkøkken

Microcement er et ekstremt slidstærkt cementmateriale, som udover at være slidstærk også er vandafvisende. Derfor er det også et oplagt valg til et badeværelse.

Dog er microcement i sig selv ikke vådrumsgodkendt. Derfor er det vigtigt at få Solheim Kitchen med i processen, så vi er sikre på at overholde alle krav og retningslinjer ved samtidig at lave en vådrumsmembran eller etablere microcement oven på allerede eksisterende fliser.

Noget af det allerbedste ved udtrykket i microcement er, at det kommer i mere end 100 farver. Dermed kan det altså tilpasses lige præcis det, du gerne vil have frem i dit rum.

Vi er ret vilde med at bruge microcement, og vi håber også, at du er blevet lidt klogere på: Hvilke fordele er der ved microcement?

Her i billedgalleriet kan du gå på opdagelse i badeværelset og måske finde inspiration til dit eget derhjemme.