Skip to main content

Lækre detaljer og plads til at leve: Et smukt og tidløst køkken med gennemtænkt funktionalitet

Vi har netop været med til at totalrenovere en bolig på Frederiksberg. Her kan du blive inspireret i et lækkert og tidløst køkken med masser af detaljer.

Hos Solheim Kitchen går vi op i alle detaljer, når vi hjælper en kunde. Uanset om det gælder et nyt køkken, badeværelse eller noget tredje. Og det er netop, hvad vi lige har gjort for en kunde på Frederiksberg, hvor vi har været med til en totalrenovering.

I køkkenet gik vi efter et smukt og tidløst køkken med gennemtænkt funktionalitet. Og vi er ret stolte af resultatet.

De lyse grå fronter står smukt med en række messingdetaljer, der tilfører det enkle udtryk varme. Det er indbegrebet af et tidløst køkken.

Indvendigt har vi blandt andet lavet et hide away-skab egetræsfiner med egetræsskuffer som push, så der er styr på kaffen, uden den skal stå og rode.

Bordpladen er udført i dekton og kommer fra Billeschou. Det er en af de mest hårdføre, lækre og praktiske på markedet.

LÆS OGSÅ: Masser af lys og luft: Bliv inspireret i elegant og enkelt køkken i holdbare materialer

Det smukke massive sildebensparket i egetræ understreger det klassiske udtryk i et tidløst køkken, men også her er der indtænkt smarte funktioner med en trådløs styring af indbygget gulvvarme.

Kort sagt, så er det her virkelig et lækkert og tidløst køkken. Her kan du gå på opdagelse i galleriet og selv se alle de skønne detaljer fra rummet.

Drømmer du selv om et nyt køkken, så tøv ikke med at hive fat i os.