Skip to main content

Inspiration til drømmekøkkenet: Røget eg, grønt marmor og plads til fester og gæster

Leder du efter inspiration til drømmekøkkenet? På Frederiksberg har vi bygget et stort og moderne køkken/alrum med plads til at leve. Se med her og find inspiration til dit eget køkkenprojekt

Et sort korpus med fronter i røget eg. Sorte skuffer, sorte hængsler. Og en fræk grøn marmorbordplade. Solheim Kitchen har bygget et moderne og lækkert køkken/alrum for indretningsekspert Cristina Vising på Frederiksberg.

Her kan du se med indenfor og helt sikkert også finde inspiration til drømmekøkkenet.

Den grønne marmorbordplade er en Verde Alpi. Den er et frækt valg og giver en skøn kontrast til køkkenet. Bordpladen er en grøn Verde Alpi marmor, der giver en flot effekt til det store køkkenalrum. Stolen i cognacfarvet læder er fra Normann Copenhagen og den første i rækken. Den er med til at signalere: At her skal der være plads til at leve og være.

Det er nemlig noget af det vigtigste for Cristina Vising. Og som indretningsekspert var det også vigtigt for hende selv at designe køkkenet og i processen få sparring af Solheim Kitchen, som til sidst samlede, byggede og leverede alt fra marmorbordplade til hårde hvidevarer.

Al inventar er et sort korpus i materialer, der får den samlede pris ned på køkkenet. På den måde kan man være praktisk med det indvendige og få et lækkert ydre. Kort sagt. Man får simpelthen råd til mere.

LÆS OGSÅ: Nyt køkken? Et klassisk hvidt køkken med gennemtænkte løsninger holder altid

Køkken/alrummet på Frederiksberg består af en række tidligere rum, som er slået sammen til et stort. For Cristina Vising var det nemlig vigtigt med et køkken, hvor der er plads til både fester og gæster. Og da køkkenet er et stort rum med hvide vægge, var det vigtigt for hende at vælge mørkbejdset røget eg til fronterne. Det skaber nemlig struktur og varme i det store rum.

Armatur og Qooker-hanen, som både kan give koldt og kogende vand, er i krom. Et tidløst valg til et stilfuldt rum.

Rummet er et samlingspunkt, som et moderne køkken/alrum skal være. Og for at skabe mest muligt lys, var det også vigtigt for Cristina Vising, at der ikke kom overskabe. Hun vil nemlig gerne kunne stå og se på alt det grønne udenfor.