Skip to main content

Skabe i rum med skråvægge: Få plads til det hele med et indbygningsskab

Det kan være svært at få plads til skabe i rum med skråvægge. Derfor tilbyder vi unikt producerede skabe på mål, så du kan få mest muligt ud af både rum og opbevaringsplads. Her kan du blive inspireret og se, hvordan vi griber sådan en opgave an.

Få plads til hele din garderobe i unikt producerede skabe i rum med skråvægge fra Solheim Kitchen. Og det bedste er, at det ikke behøver koste en formue.

For indretningsekspert Cristina Vising var det netop afgørende, da hun valgte at få optimeret opbevaringspladsen i et værelse med skråvæg i samarbejde med os.

Hun drømte om et unikt produceret skab i naturlige og lækre materialer yderst med et billigere korpus indeni.

Med en relativt høj loftshøjde designede vi sammen et skab med indbygget kommode, der giver mulighed for at stille lidt kunst, som giver kant til skabet.

LÆS OGSÅ: Skræddersyet garderobe: Walk-in i en drøm af et unikt designet skab

Her var det nemlig vigtigt både med bøjleopbevaring og skuffer. Skufferne er alle lavet med lækker push-funktion, så de let kan åbnes og lukkes igen, mens højskabene er bygget med både hylder og dobbelt bøjlestang for at optimere opbevaringspladsen bedst muligt.

Fronterne er alle i mørkbejdset røget eg, som er speciallavet. Det skaber en smuk og ikke mindst naturlig ramme i rummet. For Cristina Vising er det nemlig vigtigt at få naturen og naturlige materialer som træ ind i sit hjem.

Vil du høre mere om unikt producerede skabe i rum med skråvægge? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe dig