Skip to main content

Elegante rammer i selskab med eksklusive designløsninger.

Denne bolig er en drøm af en vidunderlig villa – indrettet eksklusivt og gennemtænkt ned til mindste detalje.

Ombygningen af de to etager omfatter køkken, baderum, værelser, walk-in-closet, vinrum mm.

Alt er udført i sammenhængende materialevalg og designudtryk, og resultatet er en unik og smuk bolig.

Noget af det første man bemærker i køkkenet, er materialevalget – røget eg, messing og quatzite i skøn forening med rummets hvide rammer, stuk, og småsprossede glasdører.

Køkkenet er indrettet med en stor skabsvæg, der rummer komfur, ovne og øvrige hvidevarer. Bag den store messingfront har vi indbygget emfang og hylder – en unik løsning designet specielt hertil, der gør køkkenet her til sit helt eget.

Et andet særligt blikfang er den centrale køkkenø. Det gennemgående messingbånd og siddepladsens udformning er igen designet specielt hertil.

Baderummene er enkelt og luksuriøst indrettet. Lækre afstemte farver fra den røgede eg, messing, hvid procelæn og marmor.

Boligens øvrige rum – værelser samt walk-in-closets, er indrettet med borde og skabsfronter i røget eg, kombineret med korpus samt skuffer i natur eg.

Det store walk-in er indrettet med skabsfronter i egefiner, massive egetræskuffer og vitrinelåger, der lysner rummet op.

Også underetagens vinrum er indrettet med natur eg. Her er der skabt plads til et køkken, tempereret vinskab og en skøn siddeplads hvor man kan nyde både vin og omgivelser.

Boligen rummer et væld af både smukke og funktionelle løsninger, inspirerende materialevalg og unikke designs – gå på opdagelse i dem i billedgalleriet her.