Skip to main content

Masser af lys og luft: Bliv inspireret i elegant og enkelt køkken i holdbare materialer

Et køkken skal både være funktionelt og lækkert at opholde sig i. Her kan du blive inspireret i et enkelt og elegant køkken i holdbare materialer, vi netop har været med til at lave.

Et elegant og enkelt køkken med masser af lys, luft og materialer, der bare holder år efter år.

Lyder det som en drøm, der ikke kan gå i opfyldelse?

Det behøver det langt fra være. Vi har nemlig netop være med til at opføre et elegant og enkelt køkken i yderst holdbare materialer, hvor der har været skruet op for drømme og ned for dyre priser.

Køkkenet er holdt i grå nuancer med brunerede messinggreb. Det giver nemlig noget varme til rummet med små messingdetaljer.

Derfor er der også valgt en lækker og håndlavet gennemgående kobberhåndvask med integreret bruneret Quooker. Det giver ligeledes varme og et helt unikt og elegant udtryk.

For at få masser af lys ind i rummet er der samtidig etableret et ovenlysvindue. Det får hele rummet til at blive indbydende. Et sted, man bare har lyst til at være og lave mad.

LÆS OGSÅ: Detaljer og drømme: Bliv inspireret i unikt køkken med havudsigt

Det handler dog ikke kun om at skabe et lækkert rum. Det handler lige så meget om at tænke funktionalitet og praktik ind, når man laver et nyt køkken, og det rådgiver Solheim Kitchen altid til.

I dette køkken har vi derfor indvendigt brugt kabinetter med hvide metalskuffer, som kan bære helt op til 30 kilo.

Samtidig er der valgt en bordplade i dekton.

Dekton er er et keramisk materialer og den mest ridsefaste på markedet overhovedet. Den tåler praktisk talt alt. Den kan endda tåle syre, og så er den varmefast.

Her har vi valgt en bordplade i 12 millimeter, som giver et let, elegant og enkelt udtryk.

Her i billedgalleriet kan du gå på opdagelse og finde inspiration til et elegant og enkelt køkken. Og har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at få et tilbud på et nyt køkken, så tøv endelig ikke med at hive fat i os. Vi er nemlig til for at få dine drømme til at gå i opfyldelse.