Skip to main content

Detaljer og drømme: Bliv inspireret i unikt køkken med havudsigt

Drømmer du om et unikt køkken med en lang række lækre detaljer? Så læs med i denne case, hvor vi skabte et helt nyt køkken ved en totalrenovering af et hus. Og vi kan godt afsløre, der ikke er tale om et hvilket som helst køkken.

En gennemført marmorbordplade. Røget egetræ. Og en smuk grå farve med integrerede detaljer. Og nå ja, så er køkkenet placeret med havudsigt. Det her er et unikt køkken for feinschmeckere, som alle kan lade sig inspirere af. Og i Solheim Kitchen er vi stolte af at have været med.

Ved totalrenoveringen af huset skabte indretningsekspert Cristina Vising en helt ny planløsning og placerede køkkenet som husets hjerte. Centralt med masser af dagslys og direkte udsigt til havet.

Køkkenøen står smukt midt i rummet med en gennemgående bordplade i lys marmor, der står som elegant kontrast til skufferne i røget eg. Vasken er i gennemgående messing med matchende Quooker. Det giver øen et luksuriøst udtryk. Skufferne er produceret i massivt røget eg hele vejen igennem. Det giver maksimal kvalitet.

Læs også: Inspiration til nyt badeværelse: Gennemtænkt opbevaring i en wellness-drøm

Alle skabe, vitriner og opbevaring er på ydersiden i indfarvet grå, mens indersiden er lavet med røget egetræ, så detaljer går igen og skaber sammenhæng i hele rummet. Bemærk, at højskabsvæggen er med integreret køleskab og indvendige skuffer for bedre udnyttelse.

Vi er blevet vilde med det her køkken. Her i billedgalleriet kan du gå på opdagelse i det hele og måske selv blive inspireret til at få skabt et unikt køkken derhjemme?